Delfin uskočio u čamac i polomio ženi noge

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfin uskočio u čamac i polomio ženi noge

Amerikanka Krisi Frikmen sa porodicom je posmatrala jato delfina, kada je jedan od njih iznenada uskočio u čamac i udario je tako jako, da joj je polomio oba članka.

Delfin je oborio Krisinog supruga Dirka i sleteo pravo na nju. Kljun mu je od udarca bio obliven krvlju.

Dirk je uspeo da pomeri sisara teškog više od 150 kilograma i izbavi ženu. Odmah je okrenuo čamac i zaputio se prema obali.

- Ne samo da su oba Krisina članka bila slomljena, već je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delfin uspeo i da udari moju ćerku po glavi - kaže on.

Čim je stigao u luku, Dirk je uz pomoć nekoliko prolaznika vratio delfina u vodu. Prethodno su se uverili da su povrede na njegovom kljunu samo površinske.

Zaposleni u luci kažu da morski lavovi imaju običaj da uskaču u čamce, ali da nikada nisu čuli da delfini to čine. Oni pretpostavljaju da je u vodi bilo nešto što je uplašilo sisara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.