Delegacija SNS sa Angelom Merkel o evrointregracijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija SNS sa Angelom Merkel o evrointregracijama

Internacionalna sekretarka Srpske napredne stranke Jadranka Joksimović razgovarala je s nemačkom kancelarkom i predsednicom Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Angelom Merkel o rezultatima Vlade Srbije i procesu evrointegracije Srbije, saopštila je danas SNS.

Predvodeći delegaciju SNS-a na 29. Kongresu CDU u Esenu, Joksimović je upoznala Merkel sa reformama koje Vlada Srbije sprovodi, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u oblasti ekonomije, dok je nemačka kancelarka "pohvalila napredak i vidljive rezultate Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića" - piše u saopštenju.

Joksimović je u Esenu razgovarala i s predsednikom Evropske narodne partije (EPP) Džozefom Dolom, sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom i s predsednikom Odbora za evropske poslove u nemačkom Bundestagu Ginterom Krihbaumom. Teme tih razgovora su bili politička situacija u Srbiji i unapređenje saradnje SNS sa CDU i ostalim strankama iz grupacije EPP.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Angela Merkel pohvalila rad vlade i premijera Vučića

Izvor: Blic, 07.Dec.2016

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja je ponovo izabrana za predsednicu Hrišćansko-demokratske unije Nemačke (CDU), pohvalila je rad vlade i premijera Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz SNS...Delegaciju SNS na 29. kongresu CDU, koji je održan juče u Esenu, predvodila je internacionalna...

Nastavak na Blic...

JOKSIMOVIĆEVA SA MERKELOVOM U ESENU: Kancelarka pohvalila rad vlade i Vučića

Izvor: Kurir, 07.Dec.2016

...Delegaciju SNS na 29 kongresu CDU, koji je održan juče u Esenu, predvodila je internacionalna sekretarka SNS Jadranka Joksimović..Nakon, kako se navodi, izvanrednog prijema naše delegacije i posebnog pozdrava na radnom delu kongresa, od domaćina, internacionalni sekretar SNS, Jadranka Joksimović,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.