Delegacija Ambasade Velike Britanije posetila Paraćin

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2020, 18:13

Delegacija Ambasade Velike Britanije posetila Paraćin

Delegacija Ambasade Velike Britanije u Beogradu je danas u Paraćinu s predsednikom Opštine, Sašom Paunovićem, razgovarala o pripremi za izbore 21. juna i stanju lokalne privrede.

Paunović je kazao da je Velika Britanija uključena u interpartijski dijalog sa opozicionim i sa strankama na vlasti, vođen prošle godine, radi poboljšavanja uslova za izbore u Srbiji.

"Medijska situacija u Paraćinu je bolja verovatno nego u većini opština u Srbiji, jer je uravnotežena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slika u medijima i onih partija koje su na vlasti i onih koje su u opoziciji", rekao je Paunović.

O interesovanju britanskih gostiju o ekonomskim temama i stranim investitorima u Paraćinu, Paunović je rekao da su to "uobičajne teme o kojima se priča sa predstavnicima stranih ambasada".

"Njih uvek interesuje da li postoji mogućnost investiranja neke kompanije, koji su uslovi. Oni to znaju sa stanovišta državne vlasti, ali ih interesuje kakvi su lokalni uslovi u mestima koja posećuju", kazao je Paunović.

Predsednik Opštine je to interesovanje ilustrovao time što su prošle godine Paraćin posetili predstavnici 20 zemalja Evropske unije povodom realizacije projekta u Industrijskoj zoni "Zmič".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.