Del Boju prete smrću, dodeljeno mu obezbeđenje

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boju prete smrću, dodeljeno mu obezbeđenje

Britanskom glumcu Dejvidu Džejsonu, čuvenom po ulozi Del Boja u seriji "Mućke", dodeljeno je 24-časovno obezbeđenje nakon što je dobio "kredibilne" pretnje smrću, prenosi magazin NME.

Džejsonu su dodeljena dva telohranitelja, a pojačano je i obezbeđenje na snimanju serije "Still Open All Hours", nastavku popularne serije koja se na BBC-u emitovala od 1976 do 1985. godine.

Izvor sa snimanja rekao je za tabloid "San" da nakon što su Džejsonu upućene pretnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << niko ne želi da rizikuje.

WProducenti i obezbeđenje su nam rekli da postoji prava pretnja. Obezbeđenje je mnogo jače nego prethodnih godina, i Džejson ima dva telohranitelja koji idu svuda sa njim. Prate čak i njegova kola kada odlazi sa snimanja", tvrdi sagovornik britanskog tabloida.

Isti izvor navodi da je put na kojem se serija snima, često blokiran kombi vozilom.

Još nije poznato zašto je 77-godišnji glumac meta pretnji, navodi NME.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.