Dekan Gicić posjetio univerzitet Umu Kura

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2022, 19:53

Dekan Gicić posjetio univerzitet Umu Kura

Dana 24.01.2022. godine dekan FIS-a dr. Enver Gicić posjetio je univerzitet Umu Kura u Meki i tom prilikom se sastao sa direktorom Centra za naučno istraživački rad i kur’anske znanosti pri Univerzitetu dr. Jahjom Zemzemijem. Tom prilikom je dekan u ime Fakulteta potpisao protokol o međusobnoj saradnji. Dvije strane su se dogovorile da će zajedničkim snagama raditi na organiziranju specijalističkih i master studija na Fakultetu iz oblasti kur’anskih znanosti i kiraeta, kao i na naučno >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << istraživačkim projektima i organizirati naučne konferencije i stručna savjetovanja. Delegaciju Fakulteta su činili prof.dr. Siham Mevid koja je ujedno i mentor jednom doktorantu na spomenutom Univerzitetu, kao i prijatelji Fakulteta Isa Gazi sa hanumom. The post Dekan Gicić posjetio univerzitet Umu Kura appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dekan Gicić se sastao sa zamjenikom generalnog sekretara Rabite u Meki

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2022

Dana 23.01.2022. godine dekan FIS-a dr. Enver Gicić sastao se u Meki, u sjedištu Rabite sa zamjenikom generalnog sekretara Rabite dr. Abdul Rahmanjinom Al Zaidom. Tom prilikom je dekan upoznao domaćina sa radom Fakulteta za islamske studije te da je on punopravna članica Unije islamskih univerziteta...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.