Deka čistio sneg na krovu i poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deka čistio sneg na krovu i poginuo

Miro je pao! Dođi, pomagaj, uzviknuo je komšija kada je Miroslav W. (72) pao sa sedmog sprata zgrade u Novom Zagrebu dok je čistio sneg s nadstrešnice na svojoj terasi.

- Jeza me prošla. Ništa nismo čuli. Nikakav povik, ništa, nego samo tupi udarac, jedva je izgovorio od suza komšija koji ga je našao.

Odmah su zvali Hitnu pomoć, ali Miroslavu nije bilo pomoći.

- Ovo je stravična nesreća. Policija je na krovu našla njegove otiske cipela i metlu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojom je čistio, kazale su komšije.

Zabrinut zbog nekoliko desetaka centimetara snega koji bi mogao pasti sa zgrade, Miro je ostavio suprugu u stanu i s metlom se uputio na krov.

- Bio je mnogo pedantan. Svake godine je čistio sneg. Sklanjao ga je sa svoje nadstrešnice da ne padne slučajno na nekog od prolaznika. Nije mi dao da ja to radim. Govorio je da ne bi bilo pametno da se ja, koji sam stariji od njega, penjem na krov, priča tužno Ranđel, predsednik kućnog saveta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.