Dejanović: Još razgovaram sa SPO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Još razgovaram sa SPO

BEOGRAD -

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nastavlja razgovore sa poslanicima Srpskog pokreta obnove kako bi se našlo rešenje i omogućilo glasanje o kadrovima u pravosuđu uključujući i izbor članova Visokog saveta sudstva.

Đukić Dejanović je novinarima u republičkom parlamentu, po završetku centralne svečanosti proslave Dana državnosti Srbije, rekla da je prethodnog dana poslednji put razgovarala sa poslanicima SPO.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Naša obaveza je da radimo do kraja mandata i pokušamo da rešimo probleme", rekla je predsednica Skupštine Srbije.

Poslanici SPO odbili su da učestvuju u radu parlamenta dok Vlada Srbije ne razreši doskorašnje članove te stranke Srđana Srećkovića i Sanju Čeković sa državnih funkcija.

Skupština je prošle sedmice razmotrila kadrovska rešenja kojima bi trebalo da se popuni sastav Vrhovnog saveta sudstva, ali vladajućoj većini zbog odbijanja četiri poslanika SPO da učestvuju u radu nedostaje jedan glas za izglasavanje te odluke i završetak sednice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.