Degenek iz Zvezde prešao u Al Hilalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek iz Zvezde prešao u Al Hilalu

Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek napustio je Crvenu zvezdu i prešao u saudijski Al Hilal, objavila su oba kluba.

Degenek, nakon sjajnih partija u Zvezdi, posle samo šest meseci odlazi iz prvaka Srbije u transferu vrednom tri miliona evra.

On je danas potpisao troipogodišnji ugovor sa platom, kako su ranije preneli beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji, od dva miliona evra po sezoni.

"Miloš Degenek nije više igrač Crvene zvezde. Srećno u nastavku karijere i hvala ti za sve", saopštili su crveno-beli.

Degenek, koji će ostati upamćen sa dve asistencije u Salcburgu za plasman u Ligu šampiona, novim saigračima priključiće se posle završetka obaveza sa reprezentacijom na Azijskom kupu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Degenek napustio Zvezdi i otišao u Saudijsku Arabiju

Izvor: RTS, 12.Jan.2019

Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek napustio je Crvenu zvezdu i prešao je u saudijski Al Hilal, objavila su oba kluba. . Degenek, nakon zapaženih partija u beogradskom klubu, posle samo šest meseci odlazi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.