Deda Mrazevi trčali centrom Beograda

Izvor: Press, 30.Dec.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mrazevi trčali centrom Beograda

U trci, koja je u 13 sati počela na Terazijama, najbrži Deda Mraz bio je Nikola Bursać, dok je u kategoriji Baba Mrazica pobedila Milena Obradović.
    Oni su za oko tri minuta pretrčali kružnu stazu od oko 1.000 metara od Terazijskog platoa do ulice Kneza Miloša, zatim do Palate Albanija i nazad na Terazije.
    Na pobedničko postolje popeli su se i Miloš Krstić i Nemanja Stojanović u konkurenciji Deda Mrazeva, dok su drugo i treće mesto osvojile Baba Mrazice Danijela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Barać i Verica Stanković.
    Pobednici su kao glavnu nagradu dobili ručne časovnike "Time force" koje im je uručio "pravi" Deda Mraz, dok su ostali učesnici trke koji su prošli kroz cilj dobili sertifikate.
    U trci su učestvovali i sportisti sa invaliditetom čiji je savez dodelio zahvalnicu Oliveri Dragićević za afirmaciju sporta za osobe s invaliditetom.    Trci Deda Mrazeva prisustvovali su legende jugoslovenske atletike Franjo Mihalić i Dane Korica, reprezentativka Srbije Zorana Aurnović i nekadašnja reprezentativka Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici Milena Reljin.
    Tokom muzičkog programa nastupili su plesni klubovi, Dečji hor Radio-televizije Srbije i rok grupa "Hell Jack".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Deda Mrazevi daruju život"

Izvor: Akter, 30.Dec.2012

Oko 2.000 Deda Mrazeva i Baba Mrazica trčalo je centrom Beograda na tradicionalnoj humanitarnoj trci "Deda Mrazevi daruju život"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.