Deda Mraz obradovao ljubimce - paketići za kuce, mace...

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz obradovao ljubimce - paketići za kuce, mace...

Deda Mraz za kućne ljubimce peti put je organizovan u Beogradu. Pored porodica koje su dovele svoje kućne ljubimce na slikanje sa Deda Mrazom, tu su i organizacije koje čuvaju napuštene ljubimce, kao i humanitarna organizacija Podrži život. Ove godine, cilj je da se pomogne napuštim životinjama i organizacijama koje vode računa o njima.

Zato što su bili poslušni, Deda Mraz je rešio da ih nagradi pre vremena. Organizatori su, kažu, poziv za ovaj događaj uputili svim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ljubimcima, pa i onima koji nemaju svoj dom. U Beogradu ima više od 20 hiljada registrovanih kućnih ljubimaca, a oko 150 hiljada napuštenih pasa i mačaka, tvrde organizatori.

"Uvek se trudimo da pomognemo i onima koji nemaju, koji su zapravo napušteni i žive na ulici ili o njima brinu neki ljudi iz raznih udruženja u Beogradu. Zamolili smo sve one koji su u mogućnosti da pomognu i njima, tako što će doneti i za njih paketić, a za kućne ljubimce koji dođu sa svojim vlasnicima ovde Deda Mraz je doneo paketiće za kuce, mace, kornjače, ježeve", kaže organizatorka Dragana Pačanin Sajkov.

A po njih je danas došlo 200 kućnih ljubimaca, koji su prošetali sa svojim vlasnicima.

Osim toga što su usrećili decu i ljubimce, organizatori su se potrudili da radost pruže i deci koja će novu godinu i praznike dočekati u bolnicama.

Gost na ovoj manifetsaciji je humanitarna fondacija Produži život. Sva sredstva od prodaje igračaka napravljenih od peškira, u obliku različitih životinja biće namenjena deci koja su bolesna.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.