Dečja radionica u Muzeju Jovana Cvijića

Izvor: Blic, 10.Avg.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja radionica u Muzeju Jovana Cvijića

U organizaciji „Dečjeg kluba“ Muzeja grada Beograda, 17. avgusta će biti održana još jedna dečja radionica, ovoga puta u Muzeja Jovana Cvijića. Prijavljivanje u toku, a radionica je besplatna.

Ova kreativna, edukativna i istraživačka radionica namenjena je deci uzrasta od 9 do 13 godina, a zamisao je otkrivanje i istraživanje upotrebnih i ukrasnih predmeta iz perioda praistorije i antike.

Polaznici će se kroz igre pogađanja upoznati sa namenom predmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa kojima se susreću, da bi na kraju radionice imali priliku da sastave sopstveni katalog predmeta.

Radionica počinje od 16 sati, i predviđeno je da traje do dva sata. Prijavljivanje je obavezno i može se obaviti na telefone 3283-504, 060-5005-136, ili na mejl decji.klub@mgb.org.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreativna radionica za decu u Muzeju Jovana Cvijića

Izvor: Danas, 10.Avg.2012

Dečji klub Muzeja grada Beograda u petak, 17. avgusta u Muzeju Jovana Cvijića organizuje kreativno edukativnu i istraživačku radionicu za decu od devet do 13 godina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.