Dečija nedelja od 4. do 10. oktobra

Izvor: Megafon.co, 01.Okt.2021, 19:01

Dečija nedelja od 4. do 10. oktobra

Prema konvenciji Ujedinjenih nacija za Dečiju nedelju proglašena je prva nedelja oktobra. Tim povodom, održaće se različite aktivnosti u Nišu od 4. do 10. oktobra sa temom “Dete je dete da ga volite i razumete”.
U ponedeljak, 4. oktobra, od 11:30 održava se Povrćijada – radionica od povrća za decu predškolskog uzrasta, najavljuju iz Dečijeg kulturnog centra Niš.
Narednog dana u podne održava se Koncert sekcija klavira u saradnji sa Muzičkom školom iz Niša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << U sredu, 6. oktobra, u 11:30 organizuje se Radionica od lišća za decu predškolskog uzrasta. U četvrtak, 7. oktobra, igra se predstava “Svadba u zlatnoj šumi” od 18 sati.
Festival NiškiD U petak u podne, a za dane vikenda od 10 sati, posetioce Dečijeg kulturnog centra Niš očekuje festival NiškiD.
“U okviru festivala održaće se edukativne radionice: likovna, dramska, lutkarska, herojska, sportska. Foto i video, plesna, ekološka, strip, jezička, muzička i novinarska. Deca i mladi od 3 do 19 godina moći će da steknu nova znanja i veštine. Razviju ljubav prema kulturi i umetnosti i prezentuju žiriju i publici svoj rad”, kažu u Dečijem kulturnom centru.
Aktivnosti se organizuju pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Dečija nedelja - "Dete je dete da ga volite i razumete"

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Okt.2021

Prema konvenciji Ujedinjenih nacija za "Dečiju nedelju" proglašena je prva nedelja oktobra. Ove godine će se aktivnosti povodom Dečije nedelje odvijati u periodu od 04. do 10.10. 2021. sa temom "Dete je dete da ga volite i razumete"...Usvajanjem Deklaracije o pravima deteta, dokazana je spremnost...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.