Dečak spasao oca i sina iz reke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak spasao oca i sina iz reke

Ognjen Perovanović iz Čačka, koji ima nepunih 15 godina, na gradskoj plaži u tom gradu iz Zapadne Morave izvukao je 18.godišnjeg Damira Canovića i njegovog oca, 50.godišnjeg Mirsada, koji su počeli da se dave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak spasao oca i sina iz reke

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2014

Ognjen Perovanović iz Čačka, koji ima nepunih 15 godina, izvukao je iz Zapadne Morave 18.godišnjeg Damira Canovića i njegovog oca, 50.godišnjeg Mirsada, koji su počeli da se dave.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dečak spasao oca i sina

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2014, 11:20

Damir Canović (15) i njegov otac Mirsad (52) do kraja života će pamtiti događaj sa Morave koji je njihovu porodicu mogao da zavije u crno da nije bilo 15-godišnjeg kajakaša Ognjena Perovanovića, o čijoj se hrabrosti naveliko priča u Čačku...U Čačku su ponosni na mladog sugrađanina koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.