Izvor: Blic, 07.Jan.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak pretukao bebu na smrt palicom za bejzbol

Na Floridi je 12-godišnji dečak pretukao na smrt devojčicu od 17 meseci palicom za bejzbol jer je, po njegovim rečima, neprestano plakala dok je gledao televiziju, izjavila je policija, a prenosi Yahoo.com.



Dečak čiji identitet za sada nije saopšten uhapšen je i optužen za ubistvo prvog stepena, rekao je danas Majk Kokran, portparol policije iz Loderhila.

Dečak je juče izveden pred sud za maloletnike gde je zadržan pod nadzorom, ali još nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da li ga predstavlja advokat i da li će još neko pored njega odgovarati za smrt male devojčice.

Po izjavi Kokrana, dečak je priznao da je u petak sam u kući čuvao devojčicu i drugo, 10-godišnje dete, i da se jako razljutio kada je devojčica počela da plače. Odnos između ovo troje dece je za sada nepoznat.

To veče jedna odrasla osoba pozvala je hitnu pomoć, a potom je mala devojčica, Šalo Džozef, odvezena u bolnicu gde su je doktori proglasili mrtvom. Kao uzrok smrti navode se teške povrede glave.

"Miami Herald" objavio je identitet dečakove majke, Guerle Džozef, ali pokušaj da je dobiju putem telefona bio je bezuspešan, jer je po navodu policije telefon isključen.

Ovo nije prvi slučaj na Floridi da je dečak optužen za ubistvo deteta. Lajonel Tejt imao je takođe 12 godina kada je 1999. pretukao i izgazio na smrt druga upola mlađeg od sebe.

Tejt je tada bio najmlađa osoba u modernoj američkoj istoriji koja je dobila doživotnu kaznu namenjenu odraslima, ali 2004. godine kazna je bila smanjena zbog tvrdnji advokata da je ubistvo počinio u igri imitirajući pokrete rvača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.