Dečak pao sa litice u Tašmajdanskom parku (Foto)

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak pao sa litice u Tašmajdanskom parku (Foto)

Kako saznaje Pressonline dečak se pre pada igrao sa drugarima pored kafane Šansa.
- Odmah pored te kafane postoji deo za vežbanje gde su se deca igrala. U jednom trenutku V. E. je primetio da je jedan od šipki na zaštitnoj ogradi razvaljena i da on može da se provuče, što je i učinio. Tada ga je napala osa i dečak je počeo da malti rukama izgubio ravnotežu i počeo da pada - kaže izvor blizak istrazi.

On navodi da je dečak u jednom momentu uspeo da se uhvati za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << granje, ali da je ono popustilo pod teretom i on se survao sa visine od oko 15 metara.
- Mališan je pao tik do betonskog stuba. Prema prvim informacijama pao je na lice i teško je povređen. Prvi u pomoć su mu pritekli radnici RTS koji su pozvali Hitnu pomoć. Vatrogasci su takođe pozvani kako bi pomogli u spašavanju dečaka - rekao je naš izvor.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure dečak je bez svesti prebačen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Kako je objasnila dečaku je ustanovljena povreda glave u vidu razderotine čela, nosa i usta, tupa povreda desne strane grudnog koša, a sumnja se i na prelom skočnog zgloba.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.