Deca sa Kipra bezbedno stigla u Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca sa Kipra bezbedno stigla u Beograd

Deca iz Srbije koja su od nedelje bila "zarobljena" na kiparskom aerodromu doputovala su rano jutros u Beograd.

Dva aviona "Er Pinka" su sletela na aerodrom "Nikola Tesla" oko 2.50 posle ponoći.

Avioni su ustupljeni, uz saglasnost Ministarstva spoljnih poslova Srbije, za prevoz dece iz KUD "Izvor" kojima grčki carinici nisu dozvolili da pređu u turski deo ostrva.

Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, rekao je ranijeTanjugu da se čine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napori da se deca koja su zadržana na aerodromu u Larnaki, vrate u Srbiju i da je i "Er Pink" ponudio svoju pomoć i ponudio da organizuje avion kojim bi se deca vratila.

On je dodao da je sa decom otpravnik poslova naše ambasade na Kirpu Dragan Zurovac na aerodromu u Larnaki, koji će biti sa njima dok ne dođe avion.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Deca sa Kipra stigla rano jutros u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017

Deca iz Srbije koja su od nedelje bila "zarobljena" na kiparskom aerodromu doputovala su rano jutros u Beograd...Dva aviona "Er Pinka" su sletela na aerodrom "Nikola Tesla" oko 2.50 posle ponoći...Aleksandra Pavličević, jedna od roditelja koja je sačekala svoje dete na aerodromu rekla je Tanjugu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.