Deca naoružana besom (5): Nosata Lejdi Gaga

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca naoružana besom (5): Nosata Lejdi Gaga

Mnoge slavne ličnosti pretrpele su maltretiranja u detinjstvu. Lejdi Gagi su u detinjstvu govorili da je ružna, da ima veliki nos, da je dosadna i naporna. U srednjoj školi su ismejavali njenu odeću i šminku.

I glumac Robert Patinson je priznao da ga je mnogo vršnjaka tuklo. Predsednik SAD Barak Obama, pre nego što je dobio titulu predsednika, imao je mnogo drugih imena.

1. Gladijatori u đačkim klupama

2. Biju dok ne otvore lobanju

3. Baba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i unuk terorišu prvake

4. Batine za profesore i sajber teror

- Moram reći da s velikim ušima kakve imam, kao i neobičnim imenom, nisam imao nikakav imunitet od vršnjačkog nasilja - priznao je Obama.

I Madona je do zvezda došla preko trnja.

- U srednjoj školi nisam bila ni hipi ni naduvana, jednostavno su me smatrali čudnom. Zanimali su me klasični balet i muzika, a klinci su prilično opaki ako ste drugačiji - priseća se svog detinjstva kraljica popa. Rep legendu Eminema vršnjaci su toliko zlostavljali kao devetogodišnjeg dečaka da je njegova majka tužila školski sistem u Detroitu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.