Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davidov otac tek danas dobio potvrdu o smrti svog sina

BANJALUKA – Okupljanje građana Banjaluke zbog nerazjašnjene smrti 21-godišnjeg Davida Dragičevića održano je večeras na Trgu Krajine deseti put zaredom.

Okupljeni su ponovo zatražili pravdu za Davida i ostale nerazjašnjene smrtne slučajeve.

Davidov otac zahvalio se svima koji svakodnevno dolaze da podrže borbu za Davida i ostale slučajeve.

"Danas sam na groblju u Vrbanji dobio potvrdu o smrti svog sina, a u Opštini sam izvadio i izvod iz Matične >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << knjige umrlih. Još uvijek ne znam tačan datum kada će David biti sahranjen. Nalaz prve i druge obdukcije nemam, ali prva činjenica je ovdje, a to su ova dva papira koja sam danas dobio", poručio je Davidov otac okupljenima.

Sve prisutne je još jednom pozvao na mir, dostojanstvo i da se svi pomole za mir duše Davida Dragičevića, prenosi Buka.

On je rekao da želi da se javnost upozna sa svim detaljima i činjenicama.

Davidovi prijatelji čitali su anonimna pisma, a dobili su još jednu donaciju za borbu koja dolaz od gospođe Nataše Krković iz Milana.

U Gradiški su večeras, minutom ćutnje i paljenjem svijeća mnogi mještani odali počast stradalom mladiću Davidu Dragičeviću iz Banjaluke.

Na skupu „Pravda za Davida“ građani su zatražili od nadležnih da se rasvijetli smrt nesrećnog mladića, čije je beživotno tijelo pronađeno u rijeci Vrbas 24. marta.

Gradiščanci su istakli da mladi David nije zaslužio sudbinu koju je doživio.

„Pravda će biti zadovoljena, krivci za njegovu smrt moraju biti kažnjeni. Tražimo apsolutnu istinu“, naveli su građani okupljeni građani ispred Kulturnog centra u Gradiški, piše srpskainfo.com.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Davidov otac: Dobio sam nalaz obdukcije

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2018, 19:57

BANJALUKA - Već jedanaesti dan stotine Banjalučana svojim prisustvom i paljenjem svijeća na banjalučkom Trgu Krajine daju podršku roditeljima tragično stradalog Davida Dragičevića u njihovoj borbi za istinu o smrti sina...David Dragičević biće sahranjen u subotu u 14 časova na Novom Groblju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.