Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO

Otac stradalog Davida Dragičevića odgovorio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na navode da će ga “proterati sa Trga Krajine 8. oktobra“.

Davor Dragičević je naveo da sa trga u Banjaluci neće nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra.

“Skloniću ja sve vas i tebe i Lukača… Zločinci i ubice… Hajte napred, šta čekate osmi, ja sam spreman, ja vas čekam, a vi se naoružajte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čime god hoćete. Mene i grupu “Pravda za Davida” nećete proterati”, naveo je Dragičević.

Podsetimo, Dodik je na predizbornom skupu izjavio da je Dragičević “izbacio krevet na trg i umislio da je frajer”.

“Dobićeš ovaj moj otoman ili krevet, trebaće ti, budi siguran zločinče i ubico. Trebaće i tvojoj deci, to ti Davor Dragičević kaže, otac ubijenog Davida i tebi i tvojim zločincima… Sotone i ubice”, naveo je Dragičević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Davidov otac odgovorio Dodiku da se neće skloniti sa trga u Banjaluci

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2018

Otac stradalog Davida Dragičevića odgovorio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na navode da će ga "proterati sa Trga Krajine 8. oktobra"...Davor Dragičević je naveo da sa trga u Banjaluci neće nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra...Podsetimo, Dodik je na predizbornom skupu izjavio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.