David i Golijat: Mače se bori za parče mesa sa 10 puta većim psom

Izvor: Blic, 04.Mar.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David i Golijat: Mače se bori za parče mesa sa 10 puta većim psom

Balave pseće čeljusti poslednje su mesto gde bi većina mačaka poželela da se nađe, ali ovaj mališan ne spada u većinu. Borba za parče mesa

Internetom kruži urnebesni snimak mačeta koje čak 30 sekundi visi na parčetu mesa u koje je pas zario svoje oštre zube.

Znatno veći pas je očigledno zbunjen zbog situacije u kojoj se našao i gleda u kameru kao da traži pomoć gazde. Videvši da od toga nema ništa, pas je pokušao nežno da otrese mače i počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ide u krug kako bi ga dezorijentisao.

Plan mu, međutim, nije uspeo i maca je šapicama ščepala meso ne bi li ga iščupala iz čeljusti neravnopravnog protivnika.

Iako nije bio naročito impresioniran ovom akcijom, pas je ipak bio šokiran, pa je seo, olakšavši mačetu posao.

Uzbuđeno zbog šanse koja mu se iznenada ukazala, mače je pustilo meso i tresnulo o pod, a pas je iz duela izašao kao pobednik.

VIDEO > Životinjska borba Davida i Golijata:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.