David Silva van terena do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Silva van terena do kraja godine

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija David Silva zbog povrede mišića leve noge pauziraće do kraja godine, potvrdio je danas menadžer Pep Gvardiola.

Iskusni Španac, koji ove sezone igra veoma dobro i ima učinak od osam golova i četiri asistencije, povredio se minulog vikenda u porazu od Čelsija 2:0.

On će propustiti duel sa Hofenhajmom u Ligi šampiona, kao i premijerligaške duele sa Evertonom, Lesterom, Kristal Pasaom i Sautemptonom, ali bi trebalo da bude spreman za veliki derbi protiv Liverpula 3. januara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

David Silva van terena do kraja godine

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2018

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija David Silva zbog povrede mišića lijeve noge pauziraće do kraja godine, potvrdio je danas menadžer Pep Gvardiola.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.