Daut: Ramuša su u Hag poslale takse

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daut: Ramuša su u Hag poslale takse

Priština -- Brat premijera Kosova u ostavci, Daut Haradinaj, izjavio je razlog što što je Ramuš pozvan u Specijalni sud taj što nisu ukinute takse na robu iz Srbije i BiH.

"Uveren sam hiljadu odsto da je (pitanje) ukidanje taksi poslalo Ramuša u Haški tribunal kao osumnjičenog, uslovno, i ovog puta bez ijedne tačke, bez klevete, bez ikakve konkretne teme, osim što je bio komandant oblasti Dukađini", kazao je Daut Haradinaj za Kljan Kosova, a preneo je portal KoSSev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je Kossev preneo, Daut Haradinaj je kazao da "nisu uspeli da izguraju ukidanje taksi i kao rezultat ovih raznih aktera, uključujući Srbiju i Rusiju i njihove saveznike, posebno one koji tvrde da će podelili Kosovo, umešali su prste u ovaj poziv".
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Daut Haradinaj: Specijalni sud je Ramuša pozvao jer nije ukinuo takse

Izvor: Danas, 18.Sep.2019

Brat premijera Kosova u ostavci Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj izjavio je da je to što nisu ukinute takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine bio razlog da Ramuš dobije poziv iz Specijalnog suda, preneo je portal Kossev. Članak Daut Haradinaj: Specijalni sud je Ramuša pozvao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.