Dara Bubamara: Uplašena sam zbog tatine operacije

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Uplašena sam zbog tatine operacije

Operisao je kataraktu, što nije ništa strašno. Iako je operacija bila rutinska, uplašila sam se jer sam izgubila majku i imam samo njega

Dara Bubamara opet proživljava porodičnu dramu!

Pevačica je nedavno ponovo prošla kroz još jednu traumatičnu životnu situaciju, pošto je njen otac Mića Adžić završio na operacionom stolu. Iako se radilo samo o rutinskoj operaciji, Dara se neminovno prisetila poslednjih trenutaka s majkom Micom, koja je preminula >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bolnici.

- Tata je, kao svi stariji ljudi, imao kataraktu. Nije operisan u Novom Sadu, već u Beogradu. Sve je prošlo kako treba, jer to i nije ništa strašno. Ipak, malo sam se uplašila jer sam izgubila majku i sad imam samo njega. Hvala bogu, sad je sve u redu - kaže Dara Bubamara za Kurir.

Pre dve godine pevačicina majka je preminula u novosadskoj bolnici u kojoj je i radila. Imala je povišen šećer i visok pritisak, a neposredno pred smrt operisala je kamen u žuči. Iako se posle operacije dobro osećala, stanje joj se naglo pogoršalo.

Dara je tada komentarisala kako je bitno da se, uprkos svemu, njena majka ipak nije namučila i da je umrla okružena ljudima s kojima je provela radni vek. Od tog trenutka nju i manji zdravstveni problem njenog oca uznemiri.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dara Bubamara: Uplašena sam zbog tatine operacije

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013

Operisao je kataraktu, što nije ništa strašno. Iako je operacija bila rutinska, uplašila sam se jer sam izgubila majku i imam samo njega OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.