Danas toplo, oblačno i vetrovito

Izvor: Beta, 22.Dec.2019, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplo, oblačno i vetrovito

U Srbiji će danas biti toplo, oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom, a obilnije padavine se očekuju na severu i istoku zemlje u drugom delu dana i u toku noći, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće umeren i jak vetar, južni i jugoistočni, na jugu Banata i u planinskim predelima sa olujnim udarima. Krajem dana i u toku noći vetar u skretanju na umeren i jak severozapadni, a temperatura će biti u padu. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do deset stepeni Celzijusa, u Timočkoj Krajini oko dva stepena, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni, u Timočkoj Krajini oko šest stepeni. U Beogradu će danas biti toplo, oblačno i vetrovito, povremeno sa kišom. Duvaće umeren i jak vetar, južni i jugoistočni, krajem dana i u toku noći u skretanju na severozapadni, a temperatura će biti u padu. Jutarnja temperatura biće oko 10 stepeni, najviša dnevna oko 16. Očekivana biometeorološka situacija nepovolјno će uticati na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba, pa im se savetuje dodatna opreznost. Meteoropatske reakcije u formi nervoze, glavobolјe i bolova u kostima najizraženije će biti u košavskom području i na planinama.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas toplo, oblačno i vetrovito, temperatura do 18 stepeni

Izvor: Blic, 22.Dec.2019

U Srbiji se sutra očekuje toplo, oblačno i vetrovito vreme, mestimično s kišom, a obilnije padavine se očekuju na severu i istoku zemlje u drugom delu dana i u toku noći, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Nastavak na Blic...

Vremenska prognoza - 23. decembar

Izvor: RTS, 22.Dec.2019

Mestimično kiša, a na planinama sneg. Biće i vetra, severozapadnog na severu i istoku i olujne jačine. Temperatura tokom dana do 12 stepeni. . .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor:...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.