Danas tokom dana pretežno sunčano i toplilje

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2020, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas tokom dana pretežno sunčano i toplilje

U većem delu Srbije danas ujutru će biti vedro, mestimično uz slab mraz i kratkotrajnu maglu, a na jugoistoku zemlje i u planinskim predelima još ponegde umereno oblačno, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne i uveče sa zapada će biti prolazna umerena oblačnost. U prvom delu dana duvaće slab i umeren, a na istoku Srbije i planinama povremeno i jak severozapadni vetar, koji će zatim biti u slabljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i skretanju na jugoistočni. Na jugu Banata i na planinama u toku noći vetar će ponovo biti u pojačanju.

Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do tri stepena Celzijusa, a najviša od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz a u toku dana pretežno sunčano i toplije. Kasnije posle podne i uveče biće prolazna umerena oblačnost. Duvaće slab i umeren vetar, ujutro severozapadni, u toku dana jugoistočni. Najniža temperatura biće oko nula stepeni Celzijusa, na periferiji do minust tri stepena, a najviša oko 13 stepeni Celzijusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.