Danas sunčano, popodne i uveče naoblačenje sa kišom

Izvor: Press, 11.Feb.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, popodne i uveče naoblačenje sa kišom

U većem delu Srbije danas će biti pretežno suncano, posle podne u južnim, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na višim planinama sneg, najvisa dnevna temperatura od osam do 15 stepeni.
Foto:Blic.rs
Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura će biće od nula do pet stepeni, a vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni.
U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će danas biti pretežno sunčano. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko četiri, najviša dnevna oko 14 stepeni. Tokom noci naoblacenje sa kišom.
U narednih sedam dana u Srbiji će do 18. fenruara, kako najavljuju meteorolozi, biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom.
Sredinom naredne nedelje u košavskom području jak jugoistočni vetar, a temperatura će biti iznad prosečnih vrednosti.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.