Danas sunčano i toplo, posle podne pljuskovi

Izvor: Beta, 16.Avg.2022, 01:12

Danas sunčano i toplo, posle podne pljuskovi

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, ali se sredinom dana na jugozapadu, a kasnije i u ostalim krajevima očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 31 do 34 stepena Celzijusa. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, zapadni.U Beogradu će biti sunčano i toplo, a posle podne u pojedinim delovima grada mogući su kratkotrajni pljuskovi i grmljavina.Najniža temperatura oko 21, a najviša oko 32 stepena Celzijusa. Vetar će biti slab i umeren, zapadni.Povolјna biometeorološka situacija očekuje se na severu zemlje, dok su u ostalim krajevima izvesne tegobe moguće kod astmatičara i kardiovaskularnih bolesnika. Moguća je razdražlјivost, pospanost i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SRBIJI DANAS DO 33 STEPENA: Slede nam pakleni dani, a evo kada možemo očekivati kratkotrajno osveženje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022

U Srbiji danas na severu duži sunčani intervali, u ostalim predelima promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom...Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni...Najniža temperatura od 15 do 20, najviša od 30 do 33 stepena...U sredu i četvrtak pretežno sunčano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.