Topla nedelja u Srbiji, do 32 stepena

Izvor: Mondo, 10.Avg.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topla nedelja u Srbiji, do 32 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s najvišom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Posle podne i uveče meteorolozi najavljuju lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u zapadnim i južnim krajevima kratkotrajni pljusak s grmljavinom. Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Jutarnja temperature oko 21, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dnevna oko 32 stepena.

Biometeorolodske prilike mogu relativno nepovoljno uticati na srčane bolesnike i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Moguće su malaksalost i glavobolja.

Toplotni uslovi zahtevaju opreznost i kod zdravih i obolelih, pa im se savetuje boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama i smanjenje fizičkih napora.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TROPSKO VREME SUTRA: Spremite se za paklenu vrućinu!

Izvor: Press, 10.Avg.2014

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od 16 do 22, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.. I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.