Danas sunčano i toplo

Izvor: Beta, 21.Avg.2020, 00:51

Danas sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, samo se u jutarnjim satima po kotlinama zapadne i južne Srbije očekuje kratkotrajna magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 18, najviša dnevna od 28 do 31.I u Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, najviša dnevna oko 31.Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

DANAS SUNČANO I TOPLO U većem delu Srbije i do 31 stepen

Izvor: Blic, 21.Avg.2020

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u Srbiji će danas biti sunčano i toplo, a samo se u jutarnjim satima po kotlinama zapadne i južne Srbije očekuje kratkotrajna magla.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.