Danas sunčano i toplije, uveče naoblačenje sa kišom

Izvor: Beta, 15.Feb.2022, 01:28

Danas sunčano i toplije, uveče naoblačenje sa kišom

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije vreme uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar, dok se uveče predvidja naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do šest, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni Celzijusa.U Beogradu će preovladjivati sunčano i toplije vreme uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do šest, najviša dnevna oko 16 stepeni Celzijusa. Uveče se predvidja novo naoblačenje, a tokom noći povremeno slaba kiša.  Biometeorološka situacija će izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se svetuje astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Kod meteoropata su očekivani reumatski bolovi i neraspoloženje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Danas sunčano i toplije, uveče naoblačenje sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2022

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije vreme uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar, dok se uveče predvidja naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.