Danas slab mraz, uveče kiša i susnežica

Izvor: Press, 25.Jan.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas slab mraz, uveče kiša i susnežica

U Srbiji će danas ujutru biti slab, na istoku i umeren mraz, a tokom dana umereno i potpuno oblačno i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.
Foto:Blic.rs
Sredinom dana na severu, posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima mestimično sa slabom susnežicom i kišom, a na planinama sa slabim snegom. Vetar slab, južni i jugozapadni, popodne i uveče u skretanju na severozapadni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i u pojačanju.
Jutarnja temperatura od minust devet stepeni u Timočkoj Krajini do minus jedan na zapadu, najviša od dva do sedam stepeni Celzijusa.
U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče povremeno sa slabim padavinama, kiašom i susnežicom.
Vetar slab, južni i jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni.
Jutarnja temperatura oko minus dva, najviša dnevna oko pet stepeni Celzijusa.
U Srbiji će, prema prognozama za sedam dana, do 1. februara tokom celog perioda biti umereno oblačno, toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo.
U jutarnjim satima mestimično kratkotrajna magla, a samo ponegde slab mraz. Dnevna temperatura od srede u osetnom porastu, u većini mesta iznad ili znatno iznad prosečnih vrednosti, od osam do 12 stepeni.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.