Danas se očekuje pojačan saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se očekuje pojačan saobraćaj

Sa početkom raspusta i letnje turističke sezone na našim putevima očekuje se veći broj vozila, kada bi na naplatnim rampama i graničnim prelazima mogle da se stvore za sada još uvek manje gužve, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Ukazuje se na oprez zbog prognozirane kiše i pljuskova za danas, kao i zbog mogućih odrona na putevima pored stenskih useka ibarske i đerdapske magistrale, pored Drine, južne i zapadne Morave.

Prema podacima Uprave granične >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Do 27. juna izvodiće se radovi na elektromreži, na putu Zrenjanin – Kikinda, u visini mesta Melenci. Zbog radova saobraćaj će bitiusporen s obustavama od pet minuta.

Do 25. juna zbog radova na vijaduktu koji se nalazi u mestu Šljivovica, na putu između Sušice i Kremne, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 10. jula u vremenu od 07.00 do 18.00 radiće se na zameni stare havarisane zaštitne ograde i uređenju bankine na auto-putu koji prolazi kroz Beograda na deonici između Gazele - Autokomande i Laste u smeru od Beograda ka Nišu. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka, u smeru od Beograda ka Nišu, svakog dana parcijalno u potezima ne većim od jedan kilometar.

Do 30. juna u periodu od 08.00 do 18.00, izvodiće se radovi na popravci kolovoza od glavne raskrsnice u Batajnici, u smeru ka Novoj Pazovi, na deonici dugoj oko 650 m. Za vreme radova, a za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.