Danas se obratio čitaocima za pomoć

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Danas" se obratio čitaocima za pomoć

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da se dnevni list "Danas" nalazi "pred gašenjem zbog masovnog otkazivanja oglasa", uz poziv čitaocima da pomognu kupovinom primeraka tih novina i donacijama. List je objavio da su njegov glavni oslonac uvek bili čitaoci i da je tačno da su ostali bez oglasa, zbog čega su se obratili svojoj publici.

"Istina je da Danas nikada nije bio miljenik političko-finansijskih centara moći", navela je redakcija tog beogradskog lista ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da su se informacije na društvenim mrežema pojavile iz izvora nepoznatog redakciji.

Danas dodaje da su njegov glavni oslonac uvek bili čitaoci, a da je podrška listu rasla u trenicuma kada je narastao talas kritičkog mišljenja.

"Svaki put kada u javnosti narasta talas kritičkog mišljenja kao vid otpora političko medijskim manipulacijama, čuje se glas podrške našem listu. To potvrdjuje i ovih dana na društvenim mrežama iskazana zabrinutost za sudbinu lista Danas", konstatuje redakcija.

U tekstu se navodi da je tačno da je ovaj dnevni list u poslednjih godinu dana ostao bez mnogih oglasa, kako kažu - bez ikakvih ekonomsko-poslovnih razloga.

Zato se Danas u godini kada će navršiti 20 godina postojanja i obratio za pomoć svom glavnom osloncu - čitaocima.

"Osećamo se ponosni što je taj poziv naišao na odjek i zahavaljujemo svima koji nas podržavaju i koji su spremni da pomognu", poručila je redakcija Danasa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.