Danas promenljivo oblačno, posle podne kiša

Izvor: Beta, 13.Maj.2023, 08:31

Danas promenljivo oblačno, posle podne kiša

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, dok će posle podne biti mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura biće od sedam do 11 stepeni, a najviša od 17 do 21.U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, malo toplije i vetrovito. Pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne kiša ili lokalni pljusak. Vetar će biti umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 10, najviša oko 20 stepeni Celzijusa.Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata biometeorološka situacija usloviće blago smanjenje tegoba, ali se izvesna opreznost savetuje osobama sa srčanim tegobama i psihičkim bolesnicima. Mogući su neraspoloženje i glavobolјa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas promenljivo oblačno, posle podne kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2023

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, dok će posle podne biti mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Srbiji danas mestimično kiša i vetar

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 00:53

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama i jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.Jutarnja temperatura od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.