Danas promenljivo oblačno i toplo, temperature i do 29 stepeni

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 08:32

Danas promenljivo oblačno i toplo, temperature i do 29 stepeni

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo, na severu i zapadu zemlje biće uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima.

U ostalim krajevima mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, koji će biti izraženiji na istoku i jugoistoku Srbije.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 19 C, a najvisa od 24 do 29 C, saopštio je Republički hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo. Sredinom dana i po podne u pojedinim delovima grada uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 17 do 19 C, a najviša dnevna oko 29 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u većini dana promenljivo oblačno i suvo i toplo sa dužim sunčanim intervalima i najvišom dnevnom temperaturom od 28 do 31 C. U utorak mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom koji će u sredu biti samo lokalna pojava u brdsko- planinskim predelima, a za vikend novo prolazno naoblačenje sa severozapada sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narednih dana promenjivo oblačno i toplo

Izvor: NoviSad.com, 17.Sep.2023

Danas nas očekuje promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i maksimalnom temperaturom do 29 stepeni. Ponedeljak donosi pretežno sunčano vreme uz slab do umeren..

Nastavak na NoviSad.com...

Sutra sunčano i toplo, u brdsko-planinskim predelima moguća kiša

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Sep.2023

BEOGRAD – Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), sutra će u Srbiji ujutro po kotlinama i rečnim dolinama mestimično biti magla. Tokom dana pretežno sunčano, samo u ponegde, u brdsko-planinskim predelima, očekuje se lokalni razvoj oblačnosti i pojava kratkotrajnog pljuska....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Danas u Srbiji sunčano i toplo - temperatura će ići do 32 stepena: U planinskim predelima mogući kratkotrajni pljuskovi

Izvor: 24sedam.rs, 18.Sep.2023, 06:36

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak, istočni i jugoistočni

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.