Danas pretežno sunčano i toplo vreme

Izvor: Beta, 04.Sep.2020, 00:36

Danas pretežno sunčano i toplo vreme

U Srbiji će danas po kotlinama i duž rečnih tokova biti kratkotrajne magle ili niske oblačnosti, dok će tokom dana preovladjivati pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 18 stepeni Celzijusa, najviša dnevna izmedju 24 i 28.U Beogradu će ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 11 do 14, najviša dnevna oko 26 stepeni.Relativno povolјne prilike za sve hronične bolesnike i osetlјive osobe, samo se oprez savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolјu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS U SRBIJI PRETEŽNO SUNČANO I TOPLO: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020

Jutarnja temperatura od 11 do 18, a najviša dnevna od 24 do 28 stepeni...U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, uz slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ)...Ujutru će po kotlinama i duž rečnih tokova biti kratkotrajne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.