Danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 28.Jun.2020, 00:38

Danas pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne prvo na zapadu i jugu Srbije, a kasnije ponegde i u Vojvodini uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura kretaće se od 14 do 22, a najviša od 31 do 33 stepena Celzijusa.I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Kasnije posle podne i uveče ponegde u gradu ili okolini uz lokalni razvoj oblačnosti mogući su kratkotrajni pljuskosvi sa grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža temperatura biće oko 22, a najviša oko 33 stepena Celzijusa.Očekivane biometeorološke prilike imaće relativno povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Blagi oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i razdražlјivosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi

Izvor: Blic, 28.Jun.2020

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne prvo na zapadu i jugu Srbije, a kasnije prema večeri ponegde i u Vojvodini, uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Vreme danas pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jun.2020

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne prvo na zapadu i jugu Srbije, a kasnije ponegde i u Vojvodini uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Vetar će biti slab, promenljiv. Najniža...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.