Danas pre podne sunčano, posle podne oblačno sa pljuskovima

Izvor: Beta, 20.Maj.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pre podne sunčano, posle podne oblačno sa pljuskovima

U Srbiji će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura kretaće se od devet do 14, a najviša od 21 do 24 stepena Celzijusa.U Beogradu će biti pre podne pretežno sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura biće 13, a najviša 23 stepena Celzijusa.Promena vremenskih prilika usloviće nepovolјnu biometeorološku situaciju. Oprez se posebno savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji će biti glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pre podne sunčano, tokom dana PROMENA VREMENA: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019

U Srbiji će danas pre podne biti pretežno sunčano, posle podne i uveče promenljivo oblačno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. ..Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 9 do 14, a najviša od 21 do 24 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.