Danas počinje isplata 30 evra državne pomoći

Izvor: SandzakPress.net, 12.Maj.2021, 16:56

Danas počinje isplata 30 evra državne pomoći

Danas počinje isplata novčane pomoći građanima u okviru mera države za saniranje posledica pandemije, a 30 evra u dinarskoj protivvrednosti dobiće oko 630.000 ljudi. Planirano je da isplata ostalim građanima bude završena do 20. maja, a oni koji se još nisu prijavili, to mogu da urade do 15. maja, prenosi Tanjug. Drugih 30 evra pomoći građani koji su se za to prijavili dobiće u novembru. The post Danas počinje isplata 30 evra državne pomoći appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prijava za državnu pomoć do subote

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 15:56

Punoletni građani za prvi deo državne pomoći od 30 evra mogu da se prijave do subote, 15. maja, a isplate će biti završene do 20. maja, navedeno je na sajtu Vlade...Do kraja sledeće nedelje svi prijavljeni dobiće prvih 30 evra, rekao je ministar finansija Siniša Mali. Dodao je da prijavljivanje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.