Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2018, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas padavine, temperatura iznad nule

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje oblačno vrijeme. U Bosni će većinom padati snijeg. U Hercegovini kiša, na planinama snijeg.

Prognozirana visina novog snijega je 10 do 20 centimetara.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura vazduha uglavnom između -1 i 5, na jugu zemlje između 6 i 11 stepeni Celzijusa.

Sarajevo              +   4 ºC

Banjaluka             +  3 ºC

Bijeljina            >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<    +  2 ºC

Bihać                   +  3 ºC

Livno                    + 3 ºC

Mostar                 +  9 ºC

Zenica                  + 4 ºC

Trebinje               + 9 ºC

Hladno vrijeme u cijeloj zemlji, uz padavine i prevladavajuće sjeverno strujanje, uzrokovaće probleme većini populacije.

Neophodno je posvetiti pažnju prikladnom oblačenju i zaštiti od hladnoće, te po mogućnosti redukovati boravak na otvorenom, posebno hronični bolesnici, starije osobe i djeca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NA BJELAŠNICI PALO SKORO 2 METRA SNEGA: Zavejalo širom BiH, evo gde je najgore

Izvor: Kurir, 22.Feb.2018

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vreme s padavinama koje će biti izraženije u prepodnevnim satima. Uglavnom će padati sneg, a na jugu zemlje kiša.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.