Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas otvaranje mosta u Česmi

BANJALUKA - Novi most preko rijeke Vrbanje u naselju Česma biće otvoren danas.

Ovaj most biće petnaestak metara nizvodno od postojećeg, koji je pretrpio znatnu štetu u poplavama u maju 2014. Biće širok deset metara i sastojaće se od kolovoza širine 6,6 metara i obostranih trotoara širine dva metra i ukupne dužina 75 metara.

Ugovorena vrijednost radova je 1,74 miliona KM, a finansirali su ih Gradska uprava i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Otvoren novoizgrađeni most u Česmi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016

BANJALUKA – Igor Radiojičić, gradonačelnik Banjaluke, otvorio je danas novizgrađeni most kod Incela, preko rijeke Vrbanja u naselju Česma..."Most je završen i pušten je u upotrebu i ovim je završen jedan od komunalnih problema", istakao je Radojičić..Na otvaranju se okupio veliki broj mještana...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.