Danas oblačno s kišom i grmljavinom

Izvor: Beta, 22.Avg.2022, 02:02

Danas oblačno s kišom i grmljavinom

U Srbiji će danas biti oblačno i sveže vreme, mestimično sa kišom i grmljavinom, i temperaturom do 26 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od 15 do 18 stepeni Celzijusa, najviša od 23 do 26, vetar slab i umeren zapadni i severozapadni.U Beogradu oblačno i sveže, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, i teperaturom od oko 17 do oko 24 stepena Celzijusa. Vetar slab i umeren severozapadni.Kod većine hroničnih bolesnika moguće su tegobe zbog očekivane biometeorološke situacije. Osobama sa srčanim problemima i astmatičarima posebno se preporučuje da primene savete lekara.Glavobolјa i reumatski bolovi su moguće meteoropatske reakcije. Savetuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim temperaturama kao i dodatna opreznost svim učesnicima u saobraćaju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Danas će biti najsvežiji dan u ovoj nedelji, kada će se razvedriti

Izvor: RTS, 22.Avg.2022

Danas je najsvežiji dan u ovoj nedelji, a živa u termometru neće preći 24 podeok. Oblačno vreme, povremeno s kišom očekuje nas sve do četvrtka. . Početak nedelje donosi nam pretežno oblačno i sveže vreme, mestimično s kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.