Danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, a pre podne u zapadnim i jugozapadnim, do kraja dana i u ostalim krajevima, očekuju se mestimično kiša, u višim planinama sneg.

 Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, u južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do dva, a najviša dnevna od pet do 10 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
I u Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno vreme, a od sredine dana povremeno sa slabom kišom. Vetar će biti umeren, povremeno jak južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko dva, a najviša dnevna oko devet stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 11. februara, biti oblačno vreme. Do petka će biti relativno toplo vreme mestimično sa kišom, a na visokim planinama sa snegom. U košavskom području i na planinama očekuje se umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine.

Vetar će u petak postepeno slabiti, uz skretanje na severozapadni. U subotu će biti hladnije vreme, mestimično sa kišom, posle podne i krajem dana sa susnežicom i snegom. Od nedelje će biti hladno sa umerenim jutarnjim mrazem i snegom mestimično.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.