Danas oblačno i vetrovito vreme s kišom mestimično

Izvor: Beta, 15.Maj.2023, 01:43

Danas oblačno i vetrovito vreme s kišom mestimično

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično s kišom i jakim vetrom u košavskom području, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 17 do 22.U Beogradu će biti oblačno vreme povremeno s kišom, a jugoistočni vetar od sredine dana u slabljenju.Najniža temperatura oko 15 stepeni Celzijusa, najviša oko 19.Biometeorološke prilike biće nepovoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Bolovi u mišićima, pospanost i nervoza moguće su meteoropatske reakcije.Povećan oprez savetovan je psihičkim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i učesnicima u saobraćaju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vremenska prognoza, 15-19. maj 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Maj.2023

Ovo je vremenska prognoza od 15. do 19. maja 2023: tokom ovih pet dana biće pretežno oblačno sa čestim padavinama uz jaču košavu. Biometeorološka situacija biće relativno nepovolјna za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa hipertenzijom. Neraspoloženje,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.