Danas oblačno i kišovito, na planinama sneg

Izvor: Press, 13.Jan.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i kišovito, na planinama sneg

U većem delu Srbije danas će biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično s kratkotrajnom kišom, na višim planinama sa snegom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Najniža temperatura kretaće se od 0 do 5, najviša dnevna od 6 do 11 stepena Celzijusa.
Foto:alo.rs
U Srbiji danas promenljivo oblačno i hadnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a susnežica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sneg tokom jutra se očekuju i u nižim predelima na jugu. Krajem dana i tokom noći prestanak padavina. Vetar slab do umerne, zapadnih pravaca. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C.
Beograd U Beogradu sutra promenljivo oblačno i hladnije sa kišom. Krajem dana i tokom večeri prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab do umeren, zapadnih pravaca. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 8°C.
Vreme narednih dana Srbija U petak oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, tokom dana slabljenju i u skretanju na severozapadni. Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima, dok se na severu očekuje prestanak padavina. Za vikend hladnije. U subotu na severu uglavnom suvo, u južnim i centralnim predelima sa snegom. U nedelju oblačno sa snegom, na severozapadu uglavnom suvo. Tokom vikenda će duvati jak severozapadni vetar, povremeno sa olujnim udarima i preko 70 km/h. U ponedeljak u većini predela suvo, uz ledeni dan.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.