Danas oblačno i hladnije, od četiri do osam stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladnije, od četiri do osam stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije vreme, sa slabom kišom u Timočkoj Krajini i ponegde u ostalim krajevima, saopštio je RHMZ.

Jugoistočni vetar će biti slab do umeren, a jak, sa olujnim udarima, u košavskom području ujutro, ali će tokom dana oslabiti.

Jutarnja temperatura će biti od jedan do četiri stepena, a najviša dnevna od četiri do osam stepeni Celzijusa.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Jugoistočni vetar će biti slab do umeren. Jutarnja temperatura će biti oko četiri, a najviša dnevna oko sedam stepeni Celzijusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vreme u BiH: Oblačno i svežije, temperatura do 12 stepeni Celzijusa

Izvor: Blic, 11.Jan.2018

U BiH danas će biti pretežno suvo, oblačno i postepeno svežije, a najviša temperatura vazduha iznosiće od pet do devet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih...Mestimično vrlo slabe kiše može biti na istoku, a kasnije popodne i ponegde na severu i centralnom pojasu.  Slab sneg će padati samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.