Danas oblačno, hladno i suvo vreme

Izvor: Beta, 25.Jan.2023, 01:44

Danas oblačno, hladno i suvo vreme

U Srbiji će danas biti oblačno i uglavnom suvo vreme, sa temperaturom od nula do šest stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Vetar slab do umeren istočni, najniža temperatura od nula do tri stepena Celzijusa, najviša od tri do šest stepeni.U Beogradu će biti oblačno i suvo vreme, sa slabim i umerenim istočnim vetrom i temperaturom od jedan do četiri stepena Celzijusa.Moguće su uobičajene tegobe kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima, mentalno nestabilnim i osobama sa oboljenjima srca savetovan je oprez. Bolovi u kostima i promenljivo raspoloženje mogu biti meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretežno oblačno i uglavnom suvo, temperatura do šest stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2023

U Srbiji danas pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab do umeren, istočni. Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 3 do 6 stepeni, saopštio je RHMZ...I u Novom Sadu pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vetar umeren, istočni. Najniža temperatura oko 1, a najviša oko 4 stepena...U Srbiji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas oblačno, hladno i suvo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2023

U Srbiji će danas biti oblačno i uglavnom suvo vreme, sa temperaturom od nula do šest stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.