Danas nastavak sednice Skupštine Srbije

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 06:40

Danas nastavak sednice Skupštine Srbije

Beograd -- Skupština Srbije danas nastavlja rad.

Poslanici će raspravljati o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Kine o uzajamnom priznavanju programa AEO Uprave carina Ministarstva finansija i Programa za upravljanje kreditima preduzeća Generalne carinske administracije Kine.

Na dnevom redu je i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o podsticanju investicija između Vlade Srbije i Vlade SAD, kao i Predlog zakona o potvrđivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aneksa 1 Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Francuske o saradnji u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji.

Poslanici su prošle nedelje usvojili rebalans budžeta za 2021. godinu, kao i Zakon o privremenom registru punoletnih državljana Srbije kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica panedmije.

Istovremeno su usvojene izmene Zakona o utvrđjivanju garantne šeme kao mera podrške privredi za ublažavanje posledica pandemije, kao i Zakon o utvrđivanju druge garantne šemeu okviru dodatnih mera podrške privredi zbog produženog negativnog uticaja pandemije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.