Danas malo i umereno oblačno sa periodima sunca

Izvor: Beta, 06.Dec.2018, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas malo i umereno oblačno sa periodima sunca

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do osam stepeni, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći na krajnjem severu zemlje predvidja se umereno naoblačenje.U Beogradu će danas biti malo i umereno oblačno, sa periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od minus tri do minus jedan, najviša dnevna oko šest stepeni Celzijusa.Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim, srčanim i nervno labilnim bolesnicima. Smanjenje radne sposobnosti i reumatski bolovi su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas malo i umereno oblačno, temperatura do sedam stepeni

Izvor: Blic, 06.Dec.2018

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblacno, u većini mesta sa periodima sunčanog vremena.

Nastavak na Blic...

Danas malo i umereno oblačno sa periodima sunca

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno, a u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, saopštio je RHMZ...Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus pet do osam stepeni, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.