Danas kišovito i hladno, do 10 stepeni

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas kišovito i hladno, do 10 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, a u višim planinskim predelima jugozapadne Srbije slab sneg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura kretaće se od tri do sedam, a najviša od pet do deset stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom. Vetar će biti slab i umeren, istočni. Najniža temperatura biće četiri, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a najviša osam stepeni Celzijusa.

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na hronične bolesnike. Izvestan stepen opreznosti se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i cerebrovaskularnim tegobama. Kod meteoropata najizraženiji mogu biti problemi sa snom, bolovi u kostima i glavobolјa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.